Dissociative Groups

Definitie Dissociative Groups

Grupuri cu care indivizii nu doresc sa fie asociati grupuri care daca folosesc produsul vor indeparta alti cumparatori. Vezi Aspirational Groups (grupuri aspirationale).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Dissociative Groups? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Dissociative Groups.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Dissociative Groups. Definitiile termenilor despre Dissociative Groups cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Dissociative Groups, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Dissociative Groups.