Poze Distinctie

 • Atelierul Unika: Distinctie, utilitate, eleganta!

  Poza: Atelierul Unika: Distinctie, utilitate, eleganta!

 • Distinctie europeana pentru Academicianul Basarab Nicolescu

  Poza: Distinctie europeana pentru Academicianul Basarab Nicolescu

 • Cercetatorul Alan Kay de la HP a primit cea de-a treia distinctie stiintifica importanta

  Poza: Cercetatorul Alan Kay de la HP a primit cea de-a treia distinctie stiintifica importanta

 • Microsoft acorda prima distinctie MVP din Romania pentru Microsoft Office Project

  Poza: Microsoft acorda prima distinctie MVP din Romania pentru Microsoft Office Project

 • Iuliu Maniu, co-fondator al PNTCD, pentru a primi, post-mortem, distinctia cea mai inalta a Statului Israel – ”Drept intre popoare”

  Poza: Iuliu Maniu, co-fondator al PNTCD, pentru a primi, post-mortem, distinctia cea mai inalta a Statului Israel – ”Drept intre popoare”

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul distinctie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la distinctie. Pozele pe tema distinctie cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul distinctie, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la distinctie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la distinctie.