Poze Distribuire

 • Campania de distribuire a pachetelor de Crăciun

  Poza: Campania de distribuire a pachetelor de Crăciun

 • Distribuire Dividende Farmaceutica REMEDIA S.A.

  Poza: Distribuire Dividende Farmaceutica REMEDIA S.A.

 • BitDefender identifică noi modalităţi de distribuire a troienilor

  Poza: BitDefender identifică noi modalităţi de distribuire a troienilor

 • Dan Bogdan

  Poza: Cresteti-va vanzarile cu viteza luminii! Conectorul SugarCRM™ de distribuire si dirijare a leadurilor catre agentii de vanzari - acum in Romania!

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul distribuire.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la distribuire. Pozele pe tema distribuire cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul distribuire, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la distribuire, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la distribuire.