Distributie comerciala

Definitie Distributie comerciala

Proces prin care produsele ajung de la producator la consumator - folosind un circuit de distributie format din unu sau mai multe canale de distributie (produsele devin, astfel, accesibile si disponibile pentru categoriile de consumatori vizate). Deciziile legate de distributie se situeaza printre cele mai complexe si mai dificile hotarari pe care firma trebuie sa le adopte pe parcursul activitatii sale. In conditiile actuale, majoritatea producatorilor apeleaza la diverse categorii de intermediari - angrosisti, detailisti, comisionari, agenti comerciali etc - care au rolul de a mijloci transferul bunurilor de la producator la consumatorul/utilizatorul final.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Distributie comerciala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Distributie comerciala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Distributie comerciala. Definitiile termenilor despre Distributie comerciala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Distributie comerciala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Distributie comerciala.