Distributie exclusiva

Definitie Distributie exclusiva

Caz extrem al distributiei selective. In acest caz, bunurile sau serviciile sunt disponibile numai in puncte de desfacere speciale. Intr-o zona geografica bine stabilita, un singur distribuitor obtine drept exclusiv de comercializare a unei marci, obligandu-se sa nu vanda marci concurente. Calitatea si serviciile oferite sunt reflectate de pretul de desfacere (ridicat). Produsele de moda, portelanurile fine, computerele si automobilele sunt exemple tipice in acest sens. O forma particulara a distributiei exclusive este franciza.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Distributie exclusiva? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Distributie exclusiva.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Distributie exclusiva. Definitiile termenilor despre Distributie exclusiva cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Distributie exclusiva, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Distributie exclusiva.