Distributie fizica

Definitie Distributie fizica

Stocare, transport (de la punctele de provenienta la punctele de consum/de utilizare al produsului), serviciile oferite clientilor si administrarea distributiei, astfel incat sa fie satisfacute cerintele clientilor, la momentul potrivit, cu costuri minime (maximizand profitul).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Distributie fizica? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Distributie fizica.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Distributie fizica. Definitiile termenilor despre Distributie fizica cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Distributie fizica, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Distributie fizica.