Distribution-Based Pricing Strategies

Definitie Distribution-Based Pricing Strategies

Metoda de stabilire a pretului pronind de la recuperarea costurilor asociate cu transportul bunurilor catre consumatorii aflati la distanta. Vezi Geographic Pricing (stabilirea pretului in functie de pozitionarea geografica).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Distribution-Based Pricing Strategies? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Distribution-Based Pricing Strategies.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Distribution-Based Pricing Strategies. Definitiile termenilor despre Distribution-Based Pricing Strategies cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Distribution-Based Pricing Strategies, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Distribution-Based Pricing Strategies.