Distribution Intensity

Definitie Distribution Intensity

Nivelul de disponibilitate selectat pentru un anumit produs nivelul ales va depinde de capacitatea de productie, de marimea pietei tinta, de stabilirea pretului, politicile de promovare si de cerere. Vezi Exclusive Distribution (distributia exclusiva) Intensive Distribution (distributia intensiva) Selective Distribution (distributia selectiva).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Distribution Intensity? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Distribution Intensity.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Distribution Intensity. Definitiile termenilor despre Distribution Intensity cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Distribution Intensity, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Distribution Intensity.