Divergent Acquisition

Definitie Divergent Acquisition

Diversificarea unei afaceri noi sau care nu are legatura cu domeniul. Vezi Convergent Acquisition (achizitia convergenta) Diversification (diversificarea).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Divergent Acquisition? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Divergent Acquisition.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Divergent Acquisition. Definitiile termenilor despre Divergent Acquisition cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Divergent Acquisition, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Divergent Acquisition.