Diversificare

Definitie Diversificare

Strategie de extindere a portofoliului de activitati al firmei (noi tipuri si game de produse) in vederea dezvoltarii si imbunatatirii performantelor - satisfacerea nevoilor unor noi segmente de consumatori.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Diversificare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Diversificare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Diversificare. Definitiile termenilor despre Diversificare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Diversificare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Diversificare.