Diversification

Definitie Diversification

Strategie de crestere in care o oragnizatie dezvolta noi produse pe piete noi in acelasi timp. Vezi Growth Strategies (strategii de dezvoltare) Concentric Diversification (diversificare concentrica) Conglomerate Diversification (diversificare conglomerata) Horizontal Diversification (diversificare orizontala).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Diversification? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Diversification.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Diversification. Definitiile termenilor despre Diversification cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Diversification, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Diversification.