Lectura si muzica la Diverta Online (www.dol.ro)

BUCURESTI - 4 decembrie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Cum poti sa-ti petreci timpul liber mai placut decat la Diverta Online (www.dol.ro)? Aici te asteapta o gama variata de aparitii editoriale, muzica, jocuri, jucarii si IT.

Daca esti un “devorator” declarat de lectura, Diverta Online (www.dol.ro) iti recomanda cartea “Pretuieste viata”, semnata de Andreea Marin Banica. Aceasta reprezinta primul album din seria Albumele Andreei si este gandit ca un volum inspirational, “un dar de intelepciune si experiente, sfaturi, interviuri, idei benefice pentru ca tu sa simti ca viata merita traita”. Volumul vorbeste despre echilibru si despre cum poti sa traiesti o viata frumoasa cu ceea ce ai, o carte de tinut pe noptiera, la care sa simti nevoia sa te intorci din cand in cand pentru a regasi optimismul si informatiile utile de care ai nevoie in diferite momente ale vietii.
Ca sa ramanem in zona lecturii de calitate, Diverta Online (www.dol.ro) iti prezinta si “Niste raspunsuri” a Mihaelei Radulescu, cea mai asteptata carte, dupa bestsellerul “Despre lucrurile simple” – un volum care, de la data aparitiei, se afla in topurile nationale de vinzari. „Placerea mea cea mai mare cand calatoream cu trenul - si am facut naveta niste ani de zile pe ruta Piatra Neamt-Bucuresti —era sa suflu pe geam pana se abureste si sa-mi desenez barbatul pe care-l voi iubi, casa in care vom locui, aripile cu care voi zbura... Emotia mea cea mai profunda azi e sa simt ca traiesc secvente din geamul aburit pe care degetul desena dorinte, nestiind ca pune intrebari...”. Spre deosebire de cartea de debut, volumul “Niste raspunsuri” imbina fictiunea cu publicistica.
La capitolul muzica, Diverta Online (www.dol.ro) ti-a pregatit albumul “Picuri de rai” al celor de la Jukebox, cea mai de succes trupa de cover-uri din Romania. Cel mai probabil ii stii de la Cronica Carcotasilor unde pun punctul pe “i” de cativa ani buni, dar dincolo de faptul ca se pricep ca nimeni altii sa livreze buna dispozitie pe note muzicale, baietii din Trupa Jukebox sunt foarte ambitiosi si pusi pe treaba. Cu putini ani in urma s-au decis ca vor sa aiba un album cu piese proprii si in plus ca vor sa si-l produca singuri. Au exersat procedurile ce tin de producerea unui album cu primele lor aparitii discografice “Jukebox Christmas Songs” si ”Feel Like Makin’ Love”, perfectionandu-le cu acest al treilea album.
Numai la Diverta Online (www.dol.ro) gasesti “picuri de rai” ce te vor indruma catre “niste raspunsuri” cu ajutorul caruia veti putea “pretui viata”.

Despre Diverta Retail 3000 S.A.

Despre Diverta Online

Diverta Online este un magazin virtual, relansat in octombrie 2008 sub sloganul “Cumparaturi de ultima generatie”.

Dezvoltat pe platforma IBM WebSphere Commerce 6.0, magazinul virtual revolutioneaza piata cumparaturilor online. Diverta online, www.dol.ro, singurul magazin din Romania in varianta completa IBM WebSphere Commerce, are o interfata extrem de prietenoasa si ofera clientului avantaje si optiuni unice pentru comertul virtual din Romania.

Diverta Online pune la dispozitia consumatorului peste 40.000 de produse din 8 game (carte, calculatoare, electronice, filme, muzica, jocuri, jucarii, papetarie) active in acest moment si servicii orientate catre client. Iubitorii de carte pot alege dintre cele peste 20.000 de titluri, romanesti si straine.

Produsele magazinului virtual sunt disponibile atat din stoc, cat si la comanda. Termenele de livrare sunt cuprinse intre 2 si 7 zile lucratoare, iar clientii pot primi consultanta de specialitate oferita de catre unul din operatorii Diverta Online.

Luni - Vineri:09:00-17:30
Telefon:021.408.30.40
Mobil:0724.377.395
Email:contact@dol.ro