Saptamana copiilor la Diverta Online (www.dol.ro)

BUCURESTI - 31 mai 2010

Comunicat tip General in IT&C

Saptamana acesta la Diverta Online (www.dol.ro) e poveste si joc. Aici gasesti cele mai ravnite carti educative si povesti, jucarii si produse media pentru prichidelul tau.
Cu Diverta Online (www.dol.ro) copilul tau va cunoaste peste 100 de personaje, alaturi de care micutii traiesc aventuri nemaipomenite! Se vor catara odata cu Jack pe uriasul vrej de fasole... o urmeaza pe Alice prin vizuina iepurelui... dau ochii cu printul prefacut prin farmece intr-un broscoi... alearga dupa o turtita increzuta... si multe alte intamplari de basm doar in 52 de povesti.

Saptamana copiilor la Diverta Online (www.dol.ro)

Ai observat ca in ultima perioada baietelul tau este fascinat de bicicleta postasului? Atunci cu siguranta il va fascina si setul Playmobil Postasii care include doua figurine, o cutie de scrisori, bicicleta cu care postasul face livrarea scrisorilor si coletelor precum si un carucior de mana. Daca micutul postas are de expediat o scrisoare internationala atunci Atlasul ilustrat al lumii pentru copii o sa-i fie de mare ajutor. Fiecare harta este plina de ilustratii pe care copiii le pot folosi pentru ai ajuta sa gaseasca capitala fiecarei tari, principalele elemente geografice, precum si repere culturale si economice. In primele pagini – superbe desene care explica felul in care se folosesc hartile si fac o succinta introducere in geografie.
Pentru fetitele gospodine Playmobil le spune cum sta treaba in bucatarie. Insufla-i fetitei tale inca de mica placerea pentru gatit si pregateste-o in joaca pentru a fi o buna gospodina. Se va distra de minune in aceasta bucatarie complet echipata si in acelasi timp o poti invata sa foloseasca aragazul, filtrul de cafea, masina de spalat vase, frigiderul si multe alte accesorii.
Dupa ce am muncit mergem si la o balaceala. Playmobil - Piscina ne pune la dispozitie o piscina, jucarii acvatice si cate un sezlong sa stam la soare sa citim povesti. Apoi ne retragem la un desen animat sau un film de animatie. La Diverta Online (www.dol.ro ) Tom si Jerry, pisica ingenioasa si soricelul intrigant, se intalnesc din nou pe celebrul DVD Tom si Jerry - Cele mai tari urmariri, iar Alvin, Theodore si Simon – veveritele cantarete din Alvin and the Chipmunks 2 au inceput sa mearga la scoala asemenea unor copii obisnuiti.
Nu-I asa ca e minunat sa-ti petreci mai mult timp cu copilul tau? Diverta Online este alaturi de tine si iti propune cele mai ingenioase jocuri creative si carti de povesti. In plus (si nu este poveste) transportul este gratuit pentru orice comanda efectuata pana la data de 15 iulie.

Despre Diverta Retail 3000 S.A.

Despre Diverta Online

Diverta Online este un magazin virtual, relansat in octombrie 2008 sub sloganul “Cumparaturi de ultima generatie”.

Dezvoltat pe platforma IBM WebSphere Commerce 6.0, magazinul virtual revolutioneaza piata cumparaturilor online. Diverta online, www.dol.ro, singurul magazin din Romania in varianta completa IBM WebSphere Commerce, are o interfata extrem de prietenoasa si ofera clientului avantaje si optiuni unice pentru comertul virtual din Romania.

Diverta Online pune la dispozitia consumatorului peste 40.000 de produse din 8 game (carte, calculatoare, electronice, filme, muzica, jocuri, jucarii, papetarie) active in acest moment si servicii orientate catre client. Iubitorii de carte pot alege dintre cele peste 20.000 de titluri, romanesti si straine.

Produsele magazinului virtual sunt disponibile atat din stoc, cat si la comanda. Termenele de livrare sunt cuprinse intre 2 si 7 zile lucratoare, iar clientii pot primi consultanta de specialitate oferita de catre unul din operatorii Diverta Online.

Luni - Vineri:09:00-17:30
Telefon:021.408.30.40
Mobil:0724.377.395
Email:contact@dol.ro