Divizare prin crearea de societati noi

Definitie Divizare prin crearea de societati noi

Divizare a societatii comerciale prin care aceasta transfera mai multor societati nou constituite ansamblul patrimoniului sau.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Divizare prin crearea de societati noi? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Divizare prin crearea de societati noi.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Divizare prin crearea de societati noi. Definitiile termenilor despre Divizare prin crearea de societati noi cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Divizare prin crearea de societati noi, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Divizare prin crearea de societati noi.