Divizare

Definitie Divizare

Sinonim - ScindareImpartirea patrimoniului unei societati comerciale care isi inceteaza existenta, intre doua sau mai multe societati pentru a alcatui o noua societate.Divizarea poate fi:- divizare prin absorbtie- divizare prin crearea de societati noi.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Divizare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Divizare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Divizare. Definitiile termenilor despre Divizare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Divizare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Divizare.