Divulgare

Definitie Divulgare

Termen care desemneaza unele infractiuni care se comit prin destainuirea, dezvaluirea sau trasmiterea unui secret catre o persoana neindreptatita sa-l cunoasca, cum ar fi divulgarea secretului care pericliteaza siguranta nationala etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Divulgare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Divulgare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Divulgare. Definitiile termenilor despre Divulgare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Divulgare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Divulgare.