Alukonigstahl prezinta o noua solutie in arhitectura, oferita de Jansen AG

BUCURESTI - 24 mai 2013

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii

Sistemul de profile izolate Janisol pentru usi liftant-glisante: o solutie constructiva moderna si eficienta

Alukonigstahl prezinta o  noua solutie in arhitectura, oferita de Jansen AG

Cea de a douazecea editie a expozitiei internationale pentru arhitectura, materiale si sisteme, BAU 2013, a reunit brand-uri inovative bazate pe arhitectura individualizata, printre care Jansen AG, partenerul elvetian al Alukonigstahl. Standul sau s-a evidentiat prin solutiile eficiente energetic prezentate.

Avand ca motto „Competenta in otel”, Jansen AG a prezentat noul sistem de profile izolate pentru usi liftant-glisante, caracterizate printr-un grad mare de libertate in design si montaj simplu. Usile liftant-glisante din otel raspund cerintelor energetice actuale, iar dimensiunile elementelor care se pot realiza  sunt generoase, cu suprafete mari de sticla montate in ramele solide, dar suple, din otel, care se manevreaza neasteptat de usor. Se pot utiliza atat pentru constructii rezidentiale cat si pentru hoteluri si restaurante.

Sistemul ofera un avantaj foarte mare si pentru prelucratori, noul sistem caracterizandu-se prin prelucrare si montaj foarte simple. Usile liftant-glisante se fixeaza pe un profil de prag din material plastic, izolat termic. Din punct de vedere al izolatiei termice, performantele constructiei formate din profilele izolate, impreuna cu profilul din material plastic armat, si el izolat termic, si geam termoizolant triplu ajung la un coeficient de transfer termic de 0.9 W/. Astfel, imaginea de ansamblu a noului sistem se contureaza foarte usor intr-una atragatoare, raspunzand exigentelor beneficiarilor..

Infiintata in 1864 in Retz, Austria de catre Jakob Konig, Alukonigstahl este prezenta pe piata romaneasca din 1995. Avand reprezentante in 11 tari europene, compania isi propune excelenta pentru toate serviciile si produsele distribuite. Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile Alukonigstahl, va rugam sa vizitati www.alukoenigstahl.ro

Despre Streamline Communication

Agentie de publicitate full service.
Metropolis Residence
Str. Telega, nr. 6. tronson B, ap. 49
Tel: 0213151979
office@streamline.ro