Cele mai noi solutii eficiente energetic pentru sisteme arhitecturale din otel

BUCURESTI - 7 martie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Constructii, Tehnologie

Alukonigstahl este unic distribuitor in Romania al sistemelor arhitecturale din otel de la Jansen

Cele mai noi solutii eficiente energetic pentru sisteme arhitecturale din otel

Prin realizarea unor cladiri eficiente din punct de vedere energetic, se poate contribui la reducerea emisiilor de CO2 si protejarea resurselor naturale. Sistemele arhitecturale din otel de la Jansen corespund atat din punct de vedere al eficientei energetice, cat si al celor mai exigente cerinte de design, confort si siguranta. Sistemele Jansen sunt potrivite atat cladirilor noi, cat si celor renovate. Prelucrarea si montajul simplu, precum si gradul mare de libertate de proiectare sunt caracteristice produselor.

Prezentate in cadrul BAU 2013, Munchen, cea mai importanta manifestare expozitionala internationala dedicata constructiilor si arhitecturii, tehnologiile de ultima generatie Jansen au fost apreciate pentru concept, inovatie si functionalitate.

Partenerul elevetian al Alukonigstahl, Jansen recomanda noile serii de profile Janisol HI pentru ferestre si usi cu izolatie termica sporita. Acestaa sunt caracterizate de o constructie extrem de stabila, cu latimi vizibile reduse.

Constructiile de usi liftant-glisante, cu suprafete vitrate mari beneficiaza de excelente proprietati statice, o manipulare deosebit de facila si o foarte buna izolare termica.

In cei 2 ani de la lansare, sistemul Janisol Arte si-a dovedit fiabilitatea in cazul renovarii halelor industriale si a cladirilor construite in stil autentic, la inceptulul secolului trecut.

In completarea sistemelor de profile pentru pereti cortina, sistemul VISS SG aduce o solutie noua pentru constructii de otel fara profile vizibile la exterior si avand suprafete extrem de mari de geam.

Infiintata in 1864 in Retz, Austria de catre Jakob Konig, Alukönigstahl este prezenta pe piata romaneasca din 1995. Avand reprezentante in 11 tari europene, compania isi propune excelenta pentru toate serviciile si produsele distribuite. Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile Alukönigstahl, va rugam sa vizitati www.alukoenigstahl.ro  si http://case.alukoenigstahl.ro/ .

Despre Streamline Communication

Agentie de publicitate full service.
Metropolis Residence
Str. Telega, nr. 6. tronson B, ap. 49
Tel: 0213151979
office@streamline.ro