Cosurile de fum de la RADOX, in conformitate cu cerintele europene

BUCURESTI - 26 martie 2013

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii

RADOX ofera o gama larga de cosuri de fum din tabla inox si tabla zincata

Cosurile de fum de la RADOX, in conformitate cu cerintele europene

Imbinand performanta cu esteticul, RADOX pune la dispozitie o gama larga de cosuri de fum. Realizate din cele mai bune materiale diponibile in acest moment pe piata, acestea sunt produse in ateliere proprii, cu utilaje de ultima generatie, de catre muncitori avand o inalta calificare.

Pentru interiorul cosurilor, RADOX foloseste tabla de inox AISI 304, atunci cand este vorba de un echipament cu functionare pe combustibil lichid sau gazos si inox AISI 321, atunci cand gazele evacuate provin de la un echipament cu functionare pe combustibil solid. Tabla de inox poate fi mata sau lucioasa.

Cu un termen de garantie de 5 ani, cosurile de fum RADOX sunt certificate SRAC, iar compania are implementat sistemul de management al calitatii mediului ISO 9001, ISO 14001.

Printre avantajele folosirii unui cos de fum RADOX din inox mentionam durata de viata ridicata, calitatea imbinarilor atat dintre partile componente ale elementelor cat si dintre elemente, greutatea redusa a fiecarui component, sistemele de fixare usor de folosit ce reduc durata de montaj, timpul scurt de executie, rezistenta ridicata a materialelor la umiditate si coroziune chimica.

Proprietatile materialului raman intacte in timpul procesului de fabricatie, imbinarile elementelor fiind facute prin falt Pittsburgh.

Cosurile de fum Radox sunt realizate in dublu strat, prin interiorul sau exteriorul cladirilor, in functie de locul amplasamentului. Acestea pot fi realizate cu interior din tabla inox si exterior din tabla zincata sau interior si exterior din tabla inox. Pentru ambele variante este folosit drept material izolator vata minerala bazaltica acoperita cu folie de aluminiu NOBASIL.

Infiintata in 2002, RADOX se numara in 2013 printre primii distribuitori pe piata echipamentelor HVAC din Romania. Colaborand de-a lungul timpului cu firme de prestigiu din Europa precum IMMERGAS, GIACOMINI, ECOFLAM, FONDITAL, MADEL, SABIANA, TECNOCLIMA, VIESSMANN, ZILMET, RADOX a reusit sa ofere constant o gama completa de produse performante si servicii de inalta calitate.

Avand o capacitate de productie anuala de 200.000 de radiatoare din otel si inox, Grupul RADOX este cel mai mare producator de radiatoare de baie si ornamentale din Romania. Dintre acestea, aproximativ 70% sunt exportate pe piata europeana.

RADOX ofera o gama completa de solutii pentru incalzire, climatizare si ventilatie. Aceasta include proiectare si consultanta tehnica de specialitate, confectionare si montare de convectori de pardoseala cu grila din lemn sau aluminiu, de tubulatura din aluminiu si tabla zincata, de cosuri de fum din inox si tabla galvanizata. Prin intermediul departamentului Service, RADOX pune la dispozitia clientilor sai servicii de montaj si instalare echipamente, punere in functiune si service in perioada de garantie si post garantie, obtinerea autorizatiilor de functionare si a verificarilor tehnice periodice.

Cele trei societati, RADOX,  RADOX RADIATORS si ROCOTHERM RADIATORS, formeaza astazi un grup puternic si competitiv in domeniul instalatiilor de incalzire, climatizare si ventilatie in Romania si Uniunea Europeana. Pentru mai multe detalii despre produsele si serviciile companiei Radox, puteti accesa www.radox.ro.

Despre Streamline Communication

Agentie de publicitate full service.
Metropolis Residence
Str. Telega, nr. 6. tronson B, ap. 49
Tel: 0213151979
office@streamline.ro