Intell Psy Group lanseaza Campania de Evaluare Gratuita a Anxietatii

BUCURESTI - 29 ianuarie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Sanatate

In perioada 04- 28 februarie 2013, Intell Psy Group organizeaza Campania de Evaluare Gratuita a Anxietatii

Intell Psy Group lanseaza Campania de Evaluare Gratuita a Anxietatii

Intell Psy Group, prin intermediul Clinicii de Psihologie Dr. Ion Duvac, organizeaza in perioada 04- 28 februarie 2013 Campania de Evaluare  Gratuita a Anxietatii. Tulburarile de anxietate sunt cele mai frecvente probleme emotionale si afecteaza atat copiii si adolescentii, cat si adultii, indiferent de sex, rasa, etnie, nivel social sau de educatie. Astfel, 25% din populatie, 15 – 17% dintre copii, la nivel global si 43% din populatia Uniunii Europene sufera de o problema de anxietate.

Evaluarea este foarte importanta, diagnosticarea si tratamentul corect putand oferi beneficiile unei vieti normale si sanatoase.

Programul se va desfasura la Clinica Ion Duvac situata in Intrarea Rigas, nr. 31, sector 1. Pentru relatii suplimentare va rugam sa ne contactati la numarul 031425825 sau 0756116628.

Clinica de Psihologie Dr. Ion Duvac, prin intermediul psihologilor clinicieni, psihoterapeutilor si consilierilor sai ofera servicii de psihodiagnostic si evaluare clinica, psihoterapie si consiliere psihologica pentru adulti, terapie de cuplu, consiliere a familiei, a copilului si a adolescentilor, consiliere de cariera, consiliere psihologica in depresia postnatala, consiliere pentru tulburari ale dinamicii sexuale, hipnoza clinica, de relaxare, precum si terapie cognitiv-comportamentala.

Intell Psy Group operationalizeaza conceptul original de servicii psihologice integrate, reunind toate disciplinele necesare cunoasterii psihicului uman – cercetare, terapie, consiliere si inovatie – in structuri specializate care functionează in sinergie deplina.

Pentru mai multe detalii, puteti accesa site-ul www.intellpsy.com.

Despre Streamline Communication

Agentie de publicitate full service.
Metropolis Residence
Str. Telega, nr. 6. tronson B, ap. 49
Tel: 0213151979
office@streamline.ro