Intell Psy Group organizeaza The National Conference of Business Psychology

BUCURESTI - 18 martie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Cursuri

In data de 9 aprilie 2013, Intell Psy Group organizeaza prima conferinta majora de Business Psychology din Romania: The National Conference of Business Psychology

Intell Psy Group organizeaza The National Conference of Business Psychology

Evenimentul va avea loc la Phoenicia Grand Hotel incepand cu ora 09:30.

Cu participare internationala, Conferinta este primul eveniment de anvergura care reuneste Psihologia cu mediul de afaceri din Romania, avand ca baza managementul informatiei cu semnificatie psihologica in afaceri si lansarea conceptului de Business Intelligence Psychology in Romania.

Printre invitati se regasesc nume sonore ale sociologiei si marketingului din mediul universitar al Marii Britanii: Profesor Emerit Richard Scase (Kent Business School), Dan Alex Petrovici Conferentiar in Marketing (Kent Business School).

Mediul universitar romanesc reuneste alte doua nume de referinta, ale psihologiei si afacerilor: Prof. asoc. dr. psiholog Ion Duvac (Universitatea din Bucuresti) si Lect. Univ. Dr. Daniel Laurentiu Stefan (Universitatea Dimitrie Cantemir, Bucuresti).

Gazda a conferintei, domnul Prof. asoc. dr. psiholog Ion Duvac este Presedinte al Intell Psy Synergic Group si fondator al Psychological Profiler Academy.

Oferind prin intermediul diviziilor sale servicii integrate de profiling, research, consiliere, terapie si resurse umane, Intell Psy Group este singurul autor si promotor al conceptelor de Management integrat al informatiei cu semnificatie psihologica in afaceri si Business Intelligence Psychology, in Romania.

Pentru mai multe detalii, puteti accesa site-ul www.intellpsy.com.

Despre Streamline Communication

Agentie de publicitate full service.
Metropolis Residence
Str. Telega, nr. 6. tronson B, ap. 49
Tel: 0213151979
office@streamline.ro