La www.BBM-Medical.ro avem o gama larga de produse dermato cosmetice!

BUCURESTI - 25 iunie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Sanatate, Farmaceutic

www.BBM-Medical.ro ofera suplimente alimentare si extracte natural terapeutice de ultima generatie. Intre acestea, va propunem o larga gama de produse dermato cosmetice.

La www.BBM-Medical.ro avem o gama larga de produse dermato cosmetice!

Ne madrim cu produse precum Beta Carotenul, ce este un precursor al vitaminei A. Desi foarte asemanatori in actiunea lor, nu sunt identici, diferenta constand in primul rand in originea si toxicitatea lor: vitamina A se gaseste, in primul rand, in alimentele cu grasimi, in timp ce beta-carotenul face parte din familia carotenoizilor – este pigmentul care confera culoarea unor legume sau fructe. Esential este ca in timp ce vitamina A, in cantitati mari, poate deveni toxica, beta carotenul, desi convertit in vitamina A, nu are efect toxic, fiind totusi unul dintre cei mai puternici antioxidanti. Beta-carotenul imbunatateste, deasemenea, vederea pe timpul noptii, fortifica sistemul imunitar, contribuie la refacerea tesuturilor si are, in general, o actiune de protejare a organismului.

Colagenul este un supliment alimentar cu rol in tonifierea si mentinerea sanatatii pielii, a parului, a unghiilor, a incheieturilor si a dintilor. Dupa varsta de 25-35 de ani, colagenul scade din organism cu 1.5% pe an, efectul fiind aparitia semnelor de imbatranire, ridurilor, durerilor cutanate, etc. Odata cu reducerea cantitatii de colagen din tesuturi, acestea se deterioreaza si fac mai dificil transportul de toxine din celule spre sistemul limfatic. De asemenea, este impiedicata circulatia de nutritie si hidratare, avand un efect daunator asupra sanatatii si, prin urmare, aspectului pielii si a altor celule.

Squalene este o hidrocarbura nesaturata care este continuta in uleiuri vegetale si in concentratii mari in ficatul de rechin. Una dintre cele mai importante functii ale sale este favorizeazarea proceselor de oxigenare in organism, lipsa oxigenului in celule fiind, conform mai multor cercetari stiintifice, una dintre cauzele aparitiei anumitor afectiuni cronice (boli cardiovasculare, renale si hepatice, degenerare osteoarticulara, depresii, sindrom neurovegetativ, cancer). Astfel, datorita Squaleneului, persoanele care sufera de afectiuni cronice pot obtine o manifestare mai usoara a simptomelor, iar persoanele sanatoase pot prevenii bolile cronice.

Germenii de grau sunt considerati cel mai alcalinizant aliment. Acestia elimina toxinele din organism, avand totodata proprietati energostimulante si revitalizante. Au un continut bogat in vitamine, minerale și enzime, necesare pentru mentinerea functiilor celulare si tisulare. Clorofila prezenta in germenii de grau este rapid convertita in procesul de hematopoeza, explicandu-se astfel actiunea favorabila in anemia feripriva. Germenii de grau contin octacosanol, ce imbunatateste forta musculara, reducand durerea care apare dupa exercitii fizice intense.

Sunt 11 de produse pentru tratamente dermato cosmetice pe www.bbm-medical.ro. Te invitam sa le descoperi! Compania BBM Impex, detinatoare a www.bbm-medical.ro  comercializeaza o gama variata de produse care au in compozitie extracte natural capabile sa actioneze asupra organismului uman in ceea ce priveste normalizarea functiei imunitare, tonifierea orgamismului, cresterea rezistentei la factori perturbatori interni sau externi, tratarea rapida a infectiilor respiratorii acute si eliminarea efectelor tardive determinate de suprasolicitarea imunitara, imbunatatirea starii sistemului nervos, reducerea efectelor stresului cotidian, normalizarea functiilor vitale (functia cardiovaculara- tensiunea arteriala, frecventa cardiaca, circulatia arteriala, venoasa si limfatica, functia digestiva-hepatica, pancreatica, intestinala, functia endocrina – normalizarea glicemiei, functia renala, functia reproductiva).Aceste produse contin fitocompusi activi, vitamine, minerale, aminoacizi si alte substante cu potential terapeutic. Sunt disponibile suplimente alimentare sub forma de ceaiuri, capsule, comprimate, fiole si plasturi care se pot administra concomitent cu alte tratamente (alopate, homeopate sau in asociere cu acupunctura). Ele nu inlocuiesc un regim alimentar adecvat, nu au efecte secundare si nu creeaza dependenta. Situl www.bbm-medical.ro, estedetinut de BBM Impex, companie cu sediul in Bucuresti. Importand suplimente alimentare inca din 2005, societatea comerciala aflata in plina dezvoltare la nivel national si international isi propune promovarea si dezvoltarea unui nou stil de viata sanatos si echilibrat.

Despre Streamline Communication

Agentie de publicitate full service.
Metropolis Residence
Str. Telega, nr. 6. tronson B, ap. 49
Tel: 0213151979
office@streamline.ro
www.streamline.ro

Taguri: BBM Medical