La www.BBM-Medical.ro avem o gama larga de produse impotriva afectiunilor neurologice!

BUCURESTI - 28 mai 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Sanatate, Farmaceutic

www.BBM-Medical.ro ofera suplimente alimentare si extracte natural terapeutice de ultima generatie. Intre acestea, va propunem o larga gama de produse care ajuta in tratarea afectiunilor neurologice.

La www.BBM-Medical.ro avem o gama larga de produse impotriva afectiunilor neurologice!

Ne madrim cu produse precum Bupleurum este o planta valoroasa in medicina traditionala chineza, utilizata in majoritatea formulelor de boli febrile, in special in cele care implică ficatul si caile biliare, de tipul colecistitelor, colongitelor, hepatitelor cu forme febrile. Radacina de Bupleurum regleaza energia organismului, ajuta la reducerea blocajelor din corp si elimina toxinele acumulate. Poate fi folosit pentru tratarea racelii insotita de simptome alternative de frisoane si febra, dureri in piept, prolaps de anus, uter si alte organe interne. De asemenea, este eficient pentru femeile cu probleme menstruale, asociate cu sindromul premenstrual. In ceea ce priveste capacitatea sa de curatare a ficatului, una dintre activitatile cele mai importante este aceea de a elimina impuritatile si toxinele, avand o reputatie unica datorita eficientei cu care curata profund acest organ suprasolicitat.

DHA Softgel este obținut din extract de pește marin de mare adâncime și reprezintă un supliment alimentar important în stimularea, dezvoltarea și funcționarea sistemului nervos. Are rol vital în timpul sarcinii și asupra sănătății mentale a persoanelor de vârsta a treia.  Studiile indică faptul că DHA este esențial în refacerea și regenerarea țesutului neuronal, influențând funcția retiniană, de învatare și memorare.

Timp de mii de ani Ganoderma Lucidum, o specie de ciuperca cu efecte terapeutice, s-a bucurat de o mare pretuire din partea chinezilor, care o considerau o adevarata regina a plantelor. Ganoderma imbunatateste capacitatea de vindecare a organismului, mentine starea de sanatate si favorizeaza longevitatea. In ultimii ani, datorita unei minutioase cercetari efectuate de foruri academice din China si alte tari, prin analize desfasurate in cooperare cu echipe academice medicale si evaluari clinice si farmaceutice, a fost dovedita stiintific eficacitatea terapeutica a acestei plante. Ganoderma are efecte profilactice si terapeutice, declanseaza eliminarea toxinelor de la nivel celular, tisular si organic si normalizeaza functiile perturbate.

Grape Seed extract este recunoscut ca fiind un antioxidant puternic, conţinutul de OPC (oligomeric proantocunidis) fiind mai puternic de 50 de ori decât vitamina E şi de 20 de ori decât vitamina C. Antioxidanţii sunt substanţe care distrug radicalii liberi, compuşi nocivi din organism, care deteriorează ADN-ul şi provoacă chiar moartea celulelor. De asemenea, radicalii liberi contribuie la îmbătrânire şi facilitează dezvoltarea anumitor probleme de sănătate, inclusiv boli de inimă sau cancer.

Sunt 13 de produse pentru tratarea afectiunilor gastrice pe www.bbm-medical.ro. Te invitam sa le descoperi ! Compania BBM Impex, detinatoare a www.bbm-medical.ro  comercializeaza o gama variata de produse care au in compozitie extracte natural capabile sa actioneze asupra organismului uman in ceea ce priveste normalizarea functiei imunitare, tonifierea orgamismului, cresterea rezistentei la factori perturbatori interni sau externi, tratarea rapida a infectiilor respiratorii acute si eliminarea efectelor tardive determinate de suprasolicitarea imunitara, imbunatatirea starii sistemului nervos, reducerea efectelor stresului cotidian, normalizarea functiilor vitale (functia cardiovaculara- tensiunea arteriala, frecventa cardiaca, circulatia arteriala, venoasa si limfatica, functia digestiva-hepatica, pancreatica, intestinala, functia endocrina – normalizarea glicemiei, functia renala, functia reproductiva).Aceste produse contin fitocompusi activi, vitamine, minerale, aminoacizi si alte substante cu potential terapeutic. Sunt disponibile suplimente alimentare sub forma de ceaiuri, capsule, comprimate, fiole si plasturi care se pot administra concomitent cu alte tratamente (alopate, homeopate sau in asociere cu acupunctura). Ele nu inlocuiesc un regim alimentar adecvat, nu au efecte secundare si nu creeaza dependenta. Situl www.bbm-medical.ro, estedetinut de BBM Impex, companie cu sediul in Bucuresti. Importand suplimente alimentare inca din 2005, societatea comerciala aflata in plina dezvoltare la nivel national si international isi propune promovarea si dezvoltarea unui nou stil de viata sanatos si echilibrat.

Despre Streamline Communication

Agentie de publicitate full service.
office@streamline.ro
www.streamline.ro