La www.BBM-Medical.ro avem o gama larga de produse impotriva diabetului!

BUCURESTI - 2 iulie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Sanatate, Farmaceutic

www.BBM-Medical.ro ofera suplimente alimentare si extracte natural terapeutice de ultima generatie. Intre acestea, va propunem o larga gama de produse impotriva diabetului.

La www.BBM-Medical.ro avem o gama larga de produse impotriva diabetului!

Ne madrim cu produse precum Phellinus linteus este o ciuperca terapeutica folosita in Japonia, China si Korea. Oamenii de stiinta au demonstrat ca aceasta ciuperca normalizeaza sistemul imunitar, regleaza activitatea endocrina, diminueaza reactiile infalmatorii, stopeaza dezvoltarea si evolutia tumorilor si reduce efectele negative ale chimioterapiei.

Rhodiola este originara din regiunile circumpolare ale Canadei, Scandinaviei și Siberiei, fiind in primul rand o planta cu efect adaptogen: creste capacitatea de adaptare a organismului la stresul de diferite tipuri. Asemenea tuturor plantelor adaptogene, rhodiola are efecte endocrine si ajuta la normalizarea nivelului glucozei sanguine, reduce simptomele maladiei Parkinson, reduce rigiditatea si spasmele musculare si stimuleaza functia reproductiva masculina si feminina (ovulatia si spermatogeneza). Supranumita in Medicina Orientala "Leacul Bun pentru Toate", Cordyceps actioneaza in organism pe nivele multiple, de la actiuni benefice in ceea ce priveste functia hepatica si sistemul nervos pana la efecte energizante, imunoastimulatoare, imbunatatirea capacitatii de utilizare a oxigenului la nivel celular dar si imbunatatirea circulatiei sanguine. Este considerata una dintre cele 3 tonice de varf in medicina traditionala, alaturi de ginseng si de cornul de cerb. Vara seamana cu un vierme si iarna cu iarba.

Anumite specii de furnici sunt folosite datorita efectelor sale terapeutice de mii de ani in intreaga lume, insa in mod special in China. Utilizarea medicala a extractului de furnici in culturile traditionale din intreaga lume este extrem de frecventa mai ales datorita proprietatilor sale antiinflamatorii, anti-aging si ca tonic general al organismului. Prima utilizare in scopuri medicale a extractului de furnica dateaza din secolul VIII I.Hr., in Zhou-Li (text antic), care mentioneaza furnicile ca fiind un aliment excelent pentru rege. De fapt, un vechi proverb chinezesc spune: „Ginsengul este regele plantelor, iar furnicile reprezinta plantele regilor”.

Sunt 18 produse pentru tratamente impotriva afectiunilor reumatice pe www.bbm-medical.ro. Te invitam sa le descoperi! Compania BBM Impex, detinatoare a www.bbm-medical.ro  comercializeaza o gama variata de produse care au in compozitie extracte natural capabile sa actioneze asupra organismului uman in ceea ce priveste normalizarea functiei imunitare, tonifierea orgamismului, cresterea rezistentei la factori perturbatori interni sau externi, tratarea rapida a infectiilor respiratorii acute si eliminarea efectelor tardive determinate de suprasolicitarea imunitara, imbunatatirea starii sistemului nervos, reducerea efectelor stresului cotidian, normalizarea functiilor vitale (functia cardiovaculara- tensiunea arteriala, frecventa cardiaca, circulatia arteriala, venoasa si limfatica, functia digestiva-hepatica, pancreatica, intestinala, functia endocrina – normalizarea glicemiei, functia renala, functia reproductiva).Aceste produse contin fitocompusi activi, vitamine, minerale, aminoacizi si alte substante cu potential terapeutic. Sunt disponibile suplimente alimentare sub forma de ceaiuri, capsule, comprimate, fiole si plasturi care se pot administra concomitent cu alte tratamente (alopate, homeopate sau in asociere cu acupunctura). Ele nu inlocuiesc un regim alimentar adecvat, nu au efecte secundare si nu creeaza dependenta. Situl www.bbm-medical.ro, estedetinut de BBM Impex, companie cu sediul in Bucuresti. Importand suplimente alimentare inca din 2005, societatea comerciala aflata in plina dezvoltare la nivel national si international isi propune promovarea si dezvoltarea unui nou stil de viata sanatos si echilibrat.

Despre Streamline Communication

Agentie de publicitate full service.
Metropolis Residence
Str. Telega, nr. 6. tronson B, ap. 49
Tel: 0213151979
office@streamline.ro
www.streamline.ro

Taguri: BBM Medical