La www.BBM-Medical.ro avem o gama larga de produse pentru afectiuni digestive!

BUCURESTI - 22 mai 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Sanatate, Farmaceutic

www.BBM-Medical.ro ofera suplimente alimentare si extracte natural terapeutice de ultima generatie. Intre acestea, va propunem o larga gama de produse care ajuta in tratarea afectiunilor digestive.

Ne madrim cu produse precum Barley Green, produs bazat pe orz ce este o excelenta sursa nutritionala, deoarece contine toate vitaminele, mineralele si proteinele necesare pentru o dieta sanatoasa si echilibrata. Acesta ofera, de asemenea, o multitudine de fitoprodusi benefici, inclusiv antioxidanti, enzime si clorofila, care ajuta la protejarea si repararea tesuturilor din organism. Chitosan ajuta la  ameliorarea si stimularea imunitatii, ajuta la scaderea colesterolului, glicemiei, ajuta in combaterea simptomelor asociate cu boli digestive, intoxicatii, arsuri, hepatite, ciroze. Erchen Wan este o formula de plante utila in sindroame dispeptice, staza gastrica, gastroenterite. Fufang Luhui, produs ce combate constipatia, starile de balonare si crampele abdominale, este o alta recomandare BBM Medical.

Sunt 21 de produse pentru tratarea afectiunilor gastrice pe www.bbm-medical.ro. Te invitam sa le descoperi ! Compania BBM Impex, detinatoare a www.bbm-medical.ro  comercializeaza o gama variata de produse care au in compozitie extracte natural capabile sa actioneze asupra organismului uman in ceea ce priveste normalizarea functiei imunitare, tonifierea orgamismului, cresterea rezistentei la factori perturbatori interni sau externi, tratarea rapida a infectiilor respiratorii acute si eliminarea efectelor tardive determinate de suprasolicitarea imunitara, imbunatatirea starii sistemului nervos, reducerea efectelor stresului cotidian, normalizarea functiilor vitale (functia cardiovaculara- tensiunea arteriala, frecventa cardiaca, circulatia arteriala, venoasa si limfatica, functia digestiva-hepatica, pancreatica, intestinala, functia endocrina – normalizarea glicemiei, functia renala, functia reproductiva).Aceste produse contin fitocompusi activi, vitamine, minerale, aminoacizi si alte substante cu potential terapeutic. Sunt disponibile suplimente alimentare sub forma de ceaiuri, capsule, comprimate, fiole si plasturi care se pot administra concomitent cu alte tratamente (alopate, homeopate sau in asociere cu acupunctura). Ele nu inlocuiesc un regim alimentar adecvat, nu au efecte secundare si nu creeaza dependenta. Situl www.bbm-medical.ro, estedetinut de BBM Impex, companie cu sediul in Bucuresti. Importand suplimente alimentare inca din 2005, societatea comerciala aflata in plina dezvoltare la nivel national si international isi propune promovarea si dezvoltarea unui nou stil de viata sanatos si echilibrat.

Despre Streamline Communication

Agentie de publicitate full service.
alex@streamline.ro
www.streamline.ro