O noua investitie majora in energie regenerabila realizata cu sisteme Alukönigstahl

BUCURESTI - 12 octombrie 2012

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii

Sistemele Schüco de la Alukönigstahl au fost folosite de Selgros Cash & Carry Romania la realizarea primul sau parc fotovoltaic

Tehnologia fotovoltaica Schüco distribuita prin Alukönigstahl a fost selectata de primul comerciant dinRomaniace a ales sa investeasca in energie regenerabila.

Reprezentantii Alukönigstahl au fost prezenti in data de 9 octombrie 2012 la inaugurarea primului parc fotovoltaic al Selgros Cash & Carry Romania. Instalatia include 3778 de panouri solare, are o putere de 0.9 megawatti si este amplasata pe acoperisul magazinului Selgros Pantelimon. Investitia de aproximativ doua milioane de euro reprezinta una dintre cele mai mari de acest gen dinRomania.  Se estimeaza o productie anuala de aprox.1170 MWh/an . Aceasta poate fi urmarita in timp real pe portalul Schüco, prin intermediul sistemului de comunicare date Sunanalyser Web PR

Centrala electrica fotovoltaica este compusa din panouri policristaline, sisteme de sustinere, cablaje si echipamente de transformare produse de compania germana Schüco si distribuite prin Alukönigstahl.

Sistemul de montaj pe acoperis plat folosit este MSE210 Aero. Acesta reprezinta o solutie optima pentru acoperisuri plane, cu adaugare minima de balast, compus din doar cinci componente de montaj (cca. 20kg/m²). Orientarea spre sud, cu inclinare de 15 gradea panourilor, face posibila utilizarea a 90% din suprafata acoperisului, fara strapungerea invelitorii acestuia. Sistemul distribuit prin Alukönigstahl prezinta un grad mare de flexibilitate, fiind posibila decalarea randurilor, astfel incat suprafata sa fie folosita cat mai eficient. Gradul de inclinare a modulelor poate fi de asemenea ales liber, in limitele tolerate. Prin utilizarea componentelor prefabricate si datorita consultantei oferite de Alukönigstahl, montajul se face  rapid si cu un numar redus de instrumente.

Infiintata in 1864 inRetz,Austriade catre Jakob Konig, Alukönigstahl este prezenta pe piata romaneasca din 1995. Avand reprezentante in 11 tari europene, compania isi propune excelenta pentru toate serviciile si produsele distribuite. Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile Alukönigstahl, va rugam sa vizitati www.alukoenigstahl.ro  si http://case.alukoenigstahl.ro/ .

Despre Streamline Communication

Agentie de publicitate full service.
Metropolis Residence
Str. Telega, nr. 6. tronson B, ap. 49
Tel: 0213151979
office@streamline.ro