OTTO Curier provider de servicii premium!

BUCURESTI - 27 mai 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Logistica/Transport

Datorita investitiilor constante in tehnologie si resurse umane, OTTO Curier ofera servicii premium clientilor sai

OTTO Curier provider de servicii premium!

OTTO Curier se regaseste in categoria providerilor de servicii premium, numarandu-se printre cele 3 companii romanesti dotate integral cu scanere pentru curieri si depozite.

Avand in portofoliu servicii premium precum OTTO Accelero, cel mai rapid serviciu de pe piata de curierat domestic, cu livrare garantata pana in ora 09.59 si Ramburs 24h, care ofera rambursul in 24 de ore, OTTO Curier face parte din grupul celor 3 companii din Romania ce ofera servicii cu livrare garantata.

Beneficiile utilizarii scanerelor in procesul de curierat include transparenta si trasabilitatea tuturor expeditiilor, clientul putand vizualiza in orice moment starea in care se afla expeditia. Reducerea pana la eliminare a erorilor de sortare, simplificarea proceselor de distributie si gestionare a comenzilor de colectare, primirea comenzilor de catre curieri direct pe scaner, reducerea timpului de procesare a expeditiilor la receptie curier si gestionarea anularilor/realocarilor completeaza lista de beneficii.

Avand o echipa experimentata si un program de investitii ambitios, OTTO Curier a inregistrat cresteri spectaculoase pe toate planurile. Cu o echipa de peste 400 de angajati, 300 de masini si 56 de filiale, OTTO Curier a crescut cifra de afaceri de la 4,4 milioane euro la finalul anului 2011, la 6 milioane in 2012.

OTTO Curier va ofera o intreaga gama de servicii de curierat national si international business to business si business to customer. Calitatea, siguranta si punctualitatea sunt valorile pe care le-am imbratisat si care se transpun in munca echipei noastre si in livrarile pe care le facem catre dumneavoastra.

www.ottocurier.ro

Despre Streamline Communication

Agentie de publicitate full service.
Metropolis Residence
Str. Telega, nr. 6. tronson B, ap. 49
Tel: 0213151979
office@streamline.ro