OTTO Curier, sponsor al actiunii “Copilarie pentru toti”

BUCURESTI - 11 iunie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Logistica/Transport

OTTO Curier a fost alaturi de Fundatia Hope and Homes for Children Romania si cu ocazia actiunii de 1 iunie, “Copilarie pentru toti”

OTTO Curier, sponsor al actiunii “Copilarie pentru toti”

OTTO Curier este unul dintre sustinatorii Fundatiei Hope and Homes for Children Romania. Acest lucru a fost evidentiat si cu ocazia evenimentului “Copilarie pentru toti”. Actiunea organizata de Quartz Media Production a fost dedicata Fundatiei HHC Romania pentru a celebra Ziua Internationala a Copilului. Transmisa in direct de la AFI Palace Cotroceni pe TVR 1, TVR HD, TVR International si TVR +, evenimentul s-a bucurat de prezenta lui Sorin Danescu si a trupei Diesel, a lui Alexandru Tomescu, a trupei Zurli, a micului chitarist Mihnea Parauan si a Corului de copii al Scolii Genesis Collegiate.

Hope and Homes for Children Romania, organizatie care de 15 ani restructureaza sistemul de protectie a copilului din tara, a multumit in cadrul evenimentului colaboratorilor sai. Acestia au contribuit la colectarea de fonduri pentru construirea a doua case de tip familial in Sectorul 6 al Capitalei, destinate copiilor cu dizabilitati ce actualmente sunt adapostiti de Centrul de Plasament „Sf. Andrei”.

Avand o echipa experimentata si un program de investitii ambitios, OTTO Curier a inregistrat cresteri spectaculoase pe toate planurile. Cu o echipa de peste 400 de angajati, 300 de masini si o arie de acoperire de peste 22000 de localitati, OTTO Curier ofera servicii premium clientilor sai. Numarandu-se printre cele 3 companii romanesti dotate integral cu scanere pentru curieri si depozite, OTTO Curier are in portofoliu servicii precum OTTO Accelero, cel mai rapid serviciu de pe piata de curierat domestic cu livrare garantata pana in ora 09.59, OTTO Cotidian, cel mai popular serviciu al companiei, Ramburs 24h, ce ofera rambursul in 24 de ore si Ramburs Economic, serviciul cu cost unic de 5 lei, indiferent de valoarea rambursului. De asemenea, OTTO Curier face parte din grupul celor numai 3 companii din Romania ce ofera servicii cu livrare garantata.

OTTO Curier va ofera o intreaga gama de servicii de curierat national si international business to business si business to consumer. Calitatea, siguranta si punctualitatea sunt valorile pe care le-am imbratisat si care se transpun in munca echipei noastre si in livrarile pe care le facem catre dumneavoastra. www.ottocurier.ro

Despre Streamline Communication

Agentie de publicitate full service.
Metropolis Residence
Str. Telega, nr. 6. tronson B, ap. 49
Tel: 0213151979
office@streamline.ro