Spune adio tusei cu ajutorul siropului Koflet!

BUCURESTI - 22 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Sanatate, Farmaceutic

Distribuit de Prisum International, Koflet este un supliment alimentar benefic in tusea seaca si productiva cu miere de padure

Spune adio tusei cu ajutorul siropului Koflet!

Koflet are efect benefic atat in tusea productiva, cat si in tusea seaca. Plantele din compozitie contin substante bioactive cu proprietati expectorante si mucolitice, reducand vascozitatea secretiilor bronsice si favorizand expectoratia. Koflet are actiune antitusiva, reducand iritatia mucoasei si spasmul bronsic, proprietati antialergice, antimicrobiene si imunostimulatoare, care ajuta la calmarea tusei. Supliment alimentar din extracte vegetale si miere de padure, Koflet este recomandat in perioade cu vreme rece si umeda, cand temperatura scazuta favorizeaza declansarea afectiunilor respiratorii. Tusea este de obicei primul simptom al unei raceli pe cale sa se instaleze.  Infiintata in 1994, Prisum International Trading detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii). Compania distribuie de asemenea produse din plasma CSL Behring, precum si produse naturiste in cadrul lantului de plafare Esenta Plant. Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile Prisum International, va rugam sa vizitati http://www.prisum.ro/

Despre Streamline Communication

Agentie de publicitate full service.
Metropolis Residence
Str. Telega, nr. 6. tronson B, ap. 49
Tel: 0213151979
office@streamline.ro