Dobanda compusa

Definitie Dobanda compusa

Dobanda formata din adunarea dobanzii simple pentru capital la sfarsitul unei perioade de dobanda (trimestru sau semestru). Pe baza acestei sume globale se calculeaza dobanda pentru perioada urmatoare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Dobanda compusa? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Dobanda compusa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Dobanda compusa. Definitiile termenilor despre Dobanda compusa cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Dobanda compusa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Dobanda compusa.