Dobanda

Definitie Dobanda

Suma de bani platita de debitor creditorului pentru valoarea imprumutului acordat in banci.Numarul zilelor pentru calculul dobanzii depinde de tara respectiva. Astfel: - in uzantele germane - 1 an = 360 zile 1 luna = 30 zile- in uzantele franceze - 1 an = 360 zile 1 luna = 1 luna civila- in uzantele engleze (aplicabile la noi) - 1 an = 365 zile 1 luna = 1 luna civila.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Dobanda? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Dobanda.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Dobanda. Definitiile termenilor despre Dobanda cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Dobanda, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Dobanda.