Document de dispozitie

Definitie Document de dispozitie

Document prin care se transmite hotararea de a se executa o operatie economica, financiar sau de alta natura. Uneori se precizeaza sumar si indicatiile necesare pentru executarea operatiei dispuse.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Document de dispozitie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Document de dispozitie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Document de dispozitie. Definitiile termenilor despre Document de dispozitie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Document de dispozitie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Document de dispozitie.