Document de evidenta

Definitie Document de evidenta

Document care serveste la consemnarea letrica si cifrica, in etalon natural, banesc sau de munca, a unor fenomene, procese etc. ce au loc in unitati economico-socialesi care trebuie reflectate in evidenta.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Document de evidenta? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Document de evidenta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Document de evidenta. Definitiile termenilor despre Document de evidenta cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Document de evidenta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Document de evidenta.