Document primar

Definitie Document primar

Document principal pe baza caruia se inregistreaza o operatiune contabila (chitanta, factura etc.). De regula consemneaza informatii primare ce reflecta efectuarea pentru prima data a unei operatii economice, financiare sau de alta natura.De regula cuprinde o singura operatie de acelasi gen.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Document primar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Document primar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Document primar. Definitiile termenilor despre Document primar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Document primar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Document primar.