DocuWare    

Comunicate de presa si evenimente pe tema DocuWare

 • DocuWare. Reincep infoseminariile DocuWare!

  DocuWare

  Cluj-Napoca, Cluj - 8 February 2011

  Comunicat de Beck et al. Services

  Continuand traditia, Beck et al. Services organizeaza si anul acesta seminariile informative de tip lunch & learn, despre managementul integrat al documentelor si beneficiile pe care acesta le aduce unei companii. Asadar, va asteptam pe data de: 10 ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: seminar , managementul documentelor , beck et al. services , docuware

 • DocuWare

  Cluj-Napoca, Cluj - 28 February 2014

  Comunicat de Beck et al. Services

  ... ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre DocuWare

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul DocuWare.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la DocuWare. Informatiile despre DocuWare cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul DocuWare, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la DocuWare, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.