dodo    

Comunicate de presa si evenimente pe tema dodo

 • dodo

  Bucuresti - 19 February 2014

  Comunicat de Muzeul Antipa

  Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa ” continuă seria conferințelor din cadrul proiectului „Istoria lumii vii în 10 exponate ”. Acest proiect este realizat de către Muzeul „Antipa” în colaborare cu revista educa ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: conferinta , muzeu , antipa , terra , 10 exponate , dodo

  Vezi toate comunicatele de presa despre dodo

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul dodo.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la dodo. Informatiile despre dodo cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul dodo, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la dodo, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.