Dogs

Definitie Dogs

O clasificare a produselor folosita de Matricea de analiza a portofoliului a grupului de consultanta din Boston (Boston Consulting Portfolio Analysis Matrix) dogs sunt produse cu o raspandire relativ scazuta pe o piata aflata intr-o dezvoltare lenta. Vezi Boston Consulting Group Portfolio Analysis Matrix (Matricea de analiza a portofoliului a grupului de consultanta din Boston) Cash Cows Question Marks Stars.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Dogs? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Dogs.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Dogs. Definitiile termenilor despre Dogs cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Dogs, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Dogs.