dogtown    

Comunicate de presa si evenimente pe tema dogtown

 • dogtown. Zeci de căţei adoptaţi la târgul „Sunt salvat! M-au adoptat!”- ediţia a doua

  dogtown

  Bucuresti - 8 April 2014

  Comunicat de PET PRODUCT

  Animax , cel mai mare lanţ de petshop-uri din România, a organizat duminică, 6 aprilie, începând cu ora 13:00 târgul “Sunt salvat! M-au adoptat!” – editia a doua. Iubitorii de animale au adoptat zeci de căței fără stăpân și au do ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: animax , targ adoptii , dogtown , adoptii caini

  Vezi toate comunicatele de presa despre dogtown

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul dogtown.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la dogtown. Informatiile despre dogtown cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul dogtown, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la dogtown, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.