Dollar Volume Quota

Definitie Dollar Volume Quota

Forma uzuala de masurare a performantelor unui agent de vanzari de exemplu, acestuia i se spune ca pe durata anului care urmeaza trebuie sa faca vanzari de 400.000$. alte forme de vanzari cota-parte sun cele de volum, cele de limite de cantitate, de profit net si de activitate. Vezi Quota.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Dollar Volume Quota? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Dollar Volume Quota.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Dollar Volume Quota. Definitiile termenilor despre Dollar Volume Quota cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Dollar Volume Quota, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Dollar Volume Quota.