Domeniu public

Definitie Domeniu public

Potrivit Legii 213/1998 privind proprietatea publica si regimul juridic al acesteia, totalitatea bunurilor care formeaza obiectul dreptului de proprietate publica.Intra in componenta domeniului public bunurile care, conform legii, sau prin natura lor, sunt de uz sau de interes public.Statul sau unitatile administrativ-teritoriale exercita posesia, folosinta si dispozitia asupra bunurilor care alcatuiesc domeniul public, in limitele si in conditiile legii.Vezi si Bunuri de interes public, Bunuri de uz public, Bunuri publice, Public.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Domeniu public? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Domeniu public.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Domeniu public. Definitiile termenilor despre Domeniu public cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Domeniu public, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Domeniu public.