Dominant Design

Definitie Dominant Design

Configuratie de productie care dureaza o combinatie particulara a trasaturilor produsului care pare sa satisfaca piata si care supravietuieste fara schimbari majore, pentru un timp.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Dominant Design? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Dominant Design.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Dominant Design. Definitiile termenilor despre Dominant Design cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Dominant Design, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Dominant Design.