DOMO, 4 ani de Trusted Brand!

BUCURESTI - 20 mai 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, IT&C, Retail

Live site

Marti, 14 mai 2013, Domo Retail a fost recunoscut pe piata de profil din Romania ca fiind ’’The most Trusted Brand 2013’’ la categoria magazine de electrocasnice. Este al patrulea an consecutiv in care brandul DOMO este recunoscut de catre consumatorii romani ca fiind cel mai de incredere brand pentru destinatia achizitionarii de produse electronice si electrocasnice.

DOMO, 4 ani de Trusted Brand!

Gala, organizata in salonul Le Diplomate al Hotelului Athenee Palace Hilton, de catre revista Reader’s Digest, a avut loc intr-un cadru ce a unit cele mai importante branduri din Romania, branduri ce s-au dovedit a fi mereu alaturi de consumatorii lor.

Trusted Brands 2013, realizat de revista Reader Digest, este cel mai important studiu de piata asupra consumatorului european. Aceasta competitie este una cu traditie in Europa si are ca scop selectarea brandurilor care au castigat increderea consumatorilor, plasandu-se in topul preferintelor acestora. Studiul s-a desfasurat concomitent in 12 tari europene, printre care si Romania, respondentii avand la dispozitie pentru a alege 20 de categorii de branduri comune celor 12 tari si un numar de maximum 18 categorii locale. Participantii la sondaj nu au primit variante de raspuns, ci au fost rugati sa nominalizeze ei insisi marcile in care au incredere si sa le evalueze apoi in functie de "Calitate", ’’Valoare excelenta", "Imagine puternica",  "Intelegerea nevoilor clientilor" si ’’Responsabilitate sociala’’.

Prezent de 17 ani pe piata din Romania, Domo se pozitioneaza ca destinatie principala pentru consumatorii de electronice si electrocasnice.

Brandul DOMO este recunoscut in piata ca fiind un brand prietenos, deschis, conectat permanet la nou si inovatie si mai ales, de incredere.

Domo este singura companie din industria de profil care a primit aceasta distinctie al patrulea an consecutiv, organizatia noastra fiind onorata si mandra, dar mai ales obligata sa demonstreze in continuare ca merita sa fie un Trusted Brand si sa-si pastreze locul in elita brandurilor romanesti.

Despre DOMO Retail

Domo Retail este cel mai dinamic retailer de electronice, electrocasnice si IT&C din Romania, lider de piata in retailul de electrocasnice, cu un portofoliu vast de branduri renumite, nationale si

internationale. Domo Retail deţine o impresionanta reţea naţionala formata din 100 magazine cu peste 1.000 angajati, precum si magazinul on-line www.domo.ro.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi legate de produsele comercializate, promoții şi concursuri ne puteţi urmări şi pe paginile noastre de Facebook:
Domo Online: http://www.facebook.com/DomoOnline?fref=ts
Do de la Domo: http://www.facebook.com/domo.retail?fref=ts
Mo de la Domo: http://www.facebook.com/mo.retail?fref=ts

Contact media:
Iuliana Simandan, Media Manager
iuliana.simandan@domo.ro
Telefon: 021/316 93 93

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/domo-retail/domo-4-ani-de-trusted-brand