DOMO – un nou magazin in plin centrul Drobetei Turnu Severin

BUCURESTI - 3 iulie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Industrie, IT&C, Media / Publicitate, Retail

Live site

Joi, 4 iulie, la ora 10, Domo deschide un nou magazin in plin centrul orasului Drobeta Turnu Severin, in strada Horia, numarul 5! Fiind situat intr-o zona foarte centrala, pe faleza, intr-una dintre cele mai frumoase zone ale orasului, noul magazin Domo functioneaza intr-o cladire noua, cu doua etaje, pe o suprafata de peste 500 m². Cu un design si o cromatica adaptate noilor cerinte ale retailului modern, magazinul ofera clientilor posibilitatea alegerii dintr-o gama variata de produse electronice, electrocasnice, IT si telecom, la cele mai bune preturi din oras.

DOMO – un nou magazin in plin centrul Drobetei Turnu Severin

Sistemul de directionare si semnalizare a categoriilor, alaturi de modalitatile de expunere a produselor converg unitar  catre un singur obiectiv, in scopul caruia Domo isi concentreaza eforturile de ani de zile: oferirea unei experiente de cumparare unice! Serviciile de cea mai buna calitate si profesionalismul asistentilor de vanzare completeaza experienta de cumparare deosebita, cu care reteaua de magazine DOMO i-a obisnuit deja pe clientii sai din Drobeta Turnu Severin. Beneficiile pe care le propune Domo consumatorilor sai sunt evidente: produse de ultima generatie, raport exceptional calitate pret, marci cunoscute, servicii profesionale, programe de loializare, produse inovatoare.

Deschiderea magazinului din centrul orasului Drobeta Turnu Severin este marcata si de o campanie agresiva de promovare a gamelor de electronice, electrocasnice si IT&C. De exemplu, doar pana la 10 iulie, ei pot cumpara aer conditionat Westwood, cu 12 000 BTU, la doar 999 lei si LED TV HD LG la numai 899 lei! In plus, primii 50 de cumparatori vor primi gratuit cate minge, cate o barcuta gonflabila sau o mascota Do sau MO. Campania de comunicare va fi declinata pe radio, outdoor, dar si printr-un catalog de oferte speciale.

Despre DOMO Retail

Domo Retail este cel mai dinamic retailer de electronice, electrocasnice si IT&C din Romania, lider de piata in retailul de electrocasnice, cu un portofoliu vast de branduri renumite, nationale si internationale. Domo Retail deţine o impresionanta reţea naţionala formata din 100 magazine cu peste 1.000 angajati, precum si magazinul on-line www.domo.ro.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi legate de produsele comercializate, promoții şi concursuri ne puteţi urmări şi pe paginile noastre de Facebook:
Domo Online: http://www.facebook.com/DomoOnline?fref=ts
Do de la Domo: http://www.facebook.com/domo.retail?fref=ts
Mo de la Domo: http://www.facebook.com/mo.retail?fref=ts

Contact media:
Iuliana Simandan
Media Manager
iuliana.simandan@domo.ro
Telefon: 021/316 93 93

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/domo-retail/domo-un-nou-magazin-in-plin-centrul-drobetei-turnu-severin