Scaunele auto pentru copii marca Kiddy castigatoare ale testelor de siguranta

BUCURESTI - 24 iunie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Sanatate

Evaluări pozitive pentru scaunele auto pentru copii marca Kiddy de la renumita organizatie germana a consumatorilor finali numita „Stiftung Warentest" şi „AGR e.V.” (Campania pentru o coloana mai sanatoasa) .

Kiddy Guardian Pro 2

Încă o dată, Kiddy stabileste noi standarde în ceea ce priveşte siguranţa copiilor!

„Stiftung Warentest” recomandă scaunul auto Kiddy Guardian Pro 2 care „creste” o data cu copilul (Grupa I / II / III), pentru copiii de la 9 la 36 kg.  Kiddy Guardian Pro 2 a iesit câştigător în grupa sa cu un calificativ de 1.8.

Acest scaun auto iese in evidenţa printr-o foarte bună protecţie impotriva impactului lateral, o buna protecţie impotriva impactului frontal si un risc foarte scăzut de manipulare incorectă.  În plus, Kiddy Guardian Pro 2 castiga puncte printr-un bun ghidaj al centurii de siguranţă precum şi prin captuseala si suportul de picioare foarte bune.  Scaunul este conceput pentru a fi reglabil atât în înălţime cat şi in lăţime, în acelaşi timp, printr-o simpla strangere cu o singură mână a mânerului de pe spatele scaunului.  Prin urmare, scaunul „creşte” impreună cu copilul,  de la vârsta de 9 luni la 12 ani, garantând performanţa excelentă a tehnologiei sofisticate de securitate Kiddy în orice moment.

În afară de scaunul auto Kiddy Guardian Pro 2, au mai fost testate două scaune auto Kiddy: Kiddy Cruiserfix Pro (grupa II / III) şi Kiddy Energy Pro 2 (grupa I).

Kiddy Cruiserfix Pro este, de asemenea, un scaun care creşte odată cu copilul pentru o potrivire perfecta.  Se distinge printr-o foarte bună protecţie impotriva impactului lateral, cu un risc foarte scăzut de manipulare incorectă şi prin noii conectori Kiddy k-fix pentru o fixare simplă la sistemul ISOFIX existent în maşină.  Kiddy Cruiserfix Pro a avut o evaluare extraordinară de 1.7. de către Stiftung Warentest.

Deşi Stiftung Warentest a evaluat scaunul auto Kiddy Energy Pro 2 ca având o "foarte bună" protecţie împotriva impactului frontal si lateral, de asemenea a certificat ca "satisfăcătoare" performanţa cu privire la orice conţinut de substanţe periculoase, compania Kiddy nu este mulţumită de rezultatul general. Din acest motiv, Kiddy retrage Kiddy Energy Pro 2 de pe piaţă şi a oprit orice livrare până la notificări ulterioare.  Fiind obligat din punct de vedere etic de către filozofia companiei Kiddy, scaunul auto Kiddy Energy Pro 2 va fi oferit partenerilor sai de retail numai după o revizuire aprofundată şi o îmbunătăţire a scaunului auto pentru copii.

Pe langă criteriile principale de testare a siguranţei si de manipulare/ergonomie, Stiftung Warentest a testat anul acesta pentru prima dată, orice substanţe cu potenţial periculos conţinute de scaunele de maşină pentru copii.

Materialele utilizate la scaunele auto pentru copii Kiddy sunt testate pana la uzare înainte de a fi aprobate pentru producţia in masă.  În afară de mai mulţi factori, cum ar fi rezistenţa la abraziune şi de compatibilitate cu mediul inconjurator, toleranţa copilului la substanţele incluse, precum şi rezistenta la foc, sunt de importanţă deosebită pentru compania Kiddy.  În acest caz, Kiddy trebuie să respecte anumite norme şi reglementări prevăzute de organul legislativ german pentru industria auto, în ceea ce priveşte reacţia la foc a materialelor utilizate în interiorul automobilelor. Numai dacă aceste materiale se ridica la  standardele noastre de înaltă calitate, vor primi aprobarea pentru scaunele auto pentru copii Kiddy.  Cu ajutorul laboratoarelor independente, Kiddy testează, în conformitate cu standardele şi directivele europene recunoscute, cum ar fi actul REACH 1907/2006 (SVHC), EN71.3 şi EN71.9 precum şi părţi ale standardelor Ökotex 100.

Siguranţa şi confortul au fost întotdeauna considerate prioritatea numarul 1 pentru scaunele auto Kiddy pentru copii.  Cu toate acestea, dezvoltarea sănătoasă a copilului şi sănătatea părinţilor sunt considerate la fel de importante!  Toate scaunele auto Kiddy primeaza prin ergonomia sofisticată pentru copil şi de o manipulare inteligenta şi uşora pentru parinti, oferind o construcţie remarcabil de uşoara şi un mecanism inovator pentru o reglare uşoară.  Datorită acestor caracteristici, problemele de spate pot fi evitate, atât pentru copii cat şi pentru părinţi.  Această ambiţie speciala a companiei Kiddy tocmai a fost premiata cu "AGR- semn distinctiv al calitatii" (Campania pentru o coloana mai sanatoasa).  7 scaune de masina Kiddy pentru copii au primit certificarea extrem de dorita de a fi produse favorabile spatelui.  Acestea toate au întâlnit aşteptările exigente ale experţilor independenţi, atat medicale cat şi terapeutice, promovand examenul de la diferite discipline:

Grupa I: Kiddy Energy Pro 1, Kiddy Energy Pro 2

Grupa I / II / III: Kiddy Guardian Pro 1, Kiddy Guardian Pro 2

Grupa II / III: Kiddy Cruiser Pro, Kiddy Cruiserfix Pro

În prezent, Kiddy este singura companie din industria de copii ale carei scaune auto sunt recomandate şi testate de către Asociaţia Forumului pentru un Spate Sanatos – Un stil de Viata mai Bun precum si Asociaţia Federală a Scolilor Germane www.agr-ev.de.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/domus-intermed-srl/scaunele-auto-pentru-copii-marca-kiddy-castigatoare-ale-testelor-de-siguranta