Donatie cu sarcina

Definitie Donatie cu sarcina

Contractul de donatie prin care se impune donatarului o obligatie determinata (numita sarcina), fie in folosul lui insusi, fie in folosul donatorului, fie chiar in folosul unui tert.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Donatie cu sarcina? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Donatie cu sarcina.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Donatie cu sarcina. Definitiile termenilor despre Donatie cu sarcina cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Donatie cu sarcina, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Donatie cu sarcina.