Donatie deghizata

Definitie Donatie deghizata

Acele donatii ascunse sub forma unui act juridic cu titlu oneros. Exist adeci o simulatie: intre parti se incheie unact real, secret, cu titlu gratuit (o donatie), dar si un act aparent, cu titlu oneros, menit sa ascunda tertilot operatiunea realmente incheiata intre parti. Sunt valabile daca nu fraudeaza legea si daca indeplinesc conditiile de fond ale donatiei. Validarea operatiei juridice ca donatie deghizata se face pe calea actiunii in simulatie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Donatie deghizata? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Donatie deghizata.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Donatie deghizata. Definitiile termenilor despre Donatie deghizata cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Donatie deghizata, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Donatie deghizata.