Donatie intre soti

Definitie Donatie intre soti

Contractul prin care, in timpul casatoriei, unul din soti doneaza un bun (propriu) celuilalt sot. Sotul donator poate revoca oricand donatia facuta in timpul casatoriei celuilalt sot, fara nici o formalitate si fara a-si justifica hotararea de revocare. Orice cllauza de irevocabilitate este nula si fara nici un efect.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Donatie intre soti? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Donatie intre soti.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Donatie intre soti. Definitiile termenilor despre Donatie intre soti cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Donatie intre soti, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Donatie intre soti.