Donatie prin interpunere de persoane

Definitie Donatie prin interpunere de persoane

Varietate a donatiei simulate care se distinge prin aceea ca simulatia nu vizeaza natura gratuita a contractului, ci persoana adevaratului donatar.Este utilizata in cazul in care adevaratul donatar este incapabil sa primeasca liberalitati de la donator, ca si atunci cand gratificarea lui ar fi de natura sa provoace urmari neplacute in familia donatorului.In astfel de situatii, contractul aparent se incheie cu o persoana interpusa, iar prin contrainscris se precizeaza persoana adevaratului donatar.Contractul aparent trebuie sa indeplineasca atat conditiile de fond cat si cele de forma ale unui contract de donatie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Donatie prin interpunere de persoane? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Donatie prin interpunere de persoane.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Donatie prin interpunere de persoane. Definitiile termenilor despre Donatie prin interpunere de persoane cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Donatie prin interpunere de persoane, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Donatie prin interpunere de persoane.