Donator

Definitie Donator

Termen prin care se desemneaza, in mod generic, persoana ce, in temeiul unui contract de donatie, transmite, fara a primi ceva in schimb, dreptul de proprietate asupra unui bun sau a mai multor bunuri determinate.Legea cere ca donatorul sa fie major si sa aiba capacitatea de a dispune cu titlu gratuit.Minorii sau interzisii nu pot face donatii, nici personal si nici prin reprezentantii sau ocrotitorii lor legali.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Donator? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Donator.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Donator. Definitiile termenilor despre Donator cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Donator, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Donator.