Doppel    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Doppel

 • Doppel

  Bucuresti - 16 March 2012

  Comunicat de Godmother

  Bucuresti, 16 martie - In numai 30 de zile de la lansare site-ul a atras peste 1000 de utilizatori care au efectuat cel putin un test de vedere online, in cadrul site-ului. Odata cu lansarea site-ului in Romania, Queisser Pharma a derulat si o campa ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: ochi sanatosi , doppel , probleme cu vederea

  Vezi toate comunicatele de presa despre Doppel

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Doppel.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Doppel. Informatiile despre Doppel cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Doppel, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Doppel, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.